• تاریخ انتشار : 1404/06/09 - 09:13
  • تعداد بازدید : 12
  • تعداد بازدیدکننده : 8
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر نوسازی و تحول اداری شهرداری رشت خبر داد؛

همکاری شهرداری رشت برای ثبت ملی 16 خوراک محلی در فهرست میراث فرهنگی ناملموس ملی ایران

سه خوراک محلی با مشارکت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گیلان در فهرست میراث فرهنگی ناملموس ملی ایران ثبت شدند و همکاری برای ثبت ملی 13 خوراک محلی دیگر ادامه دارد.

حمیدرضا آزمون با اشاره به عضویت شهر رشت در شبکه شهرهای خلاق خوراک یونسکو و اهمیت خوراک و فرهنگ غذایی شهر رشت اظهار داشت: برای ارتقای «گردشگری خوراک» باید ثبت ملی و جهانی خوراک و فرهنگ غذایی شهر رشت با جدیت بیشتری دنبال شود.

مدیر نوسازی و تحول اداری شهرداری رشت به اهمیت ثبت ملی غذاهای بومی و محلی اشاره کرد و گفت: شهرداری رشت طی تفاهم نامه ای که با اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گیلان منعقد کرده است اقدام به مشارکت برای ثبت خوراک محلی رشت در فهرست میراث فرهنگی ناملموس ملی ایران با مشارکت این اداره‌کل و با همکاری یکی از انجمن های فعال استان کرده است.

وی افزود: فسنجان رشتی، سیرواویج و ترش تره از خوراک های محلی رشت هستند که در تاریخ 1403/05/30با رای داوران در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیدند و همکاری برای ثبت ملی 13 خوراک محلی دیگر ادامه دارد.

حمیدرضا آزمون با بیان اینکه غفلت در ثبت خوراک اصیل و محلی باعث از دست رفتن فرصت ها می گردد، افزود: ثبت ملی غذاهای بومی و محلی باعث حفاظت از میراث ناملموس رشت می شود و با این اقدام این میراث به نسل آینده منتقل می شود.

وی در پایان به ظرفیت های بالای شهر رشت در زمینه خوراک و فرهنگ غذایی اشاره کرد و گفت: این ظرفیت ها می تواند باعث جذب گردشگر و رونق اقتصادی شهر گردد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 4508
کلمات کلیدی
احمد  رمضانی
خبرنگار

احمد رمضانی