• تاریخ انتشار : 1404/06/09 - 09:13
  • تعداد بازدید : 74
  • تعداد بازدیدکننده : 64
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر نوسازی و تحول اداری شهرداری رشت خبر داد؛

همکاری شهرداری رشت برای ثبت ملی ۱۶ خوراک محلی در فهرست ملی میراث فرهنگی ناملموس کشور

مهارت پخت فسنجان رشتی، سیرواویج و ترش تره در تاریخ ۱۴۰۳/۰۵/۳۰ با رای داوران در فهرست ملی میراث فرهنگی ناملموس کشور به ثبت رسید و همکاری برای ثبت ملی مهارت پخت ۱۳ خوراک محلی دیگر ادامه دارد.

حمیدرضا آزمون با اشاره به عضویت شهر رشت در شبکه شهرهای خلاق خوراک یونسکو و اهمیت خوراک و فرهنگ غذایی شهر رشت اظهار داشت: برای ارتقای «گردشگری خوراک» باید ثبت ملی و جهانی خوراک ها و فرهنگ غذایی شهر رشت با جدیت بیشتری دنبال شود.

مدیر نوسازی و تحول اداری شهرداری رشت به اهمیت ثبت ملی مهارت پخت غذاهای بومی و محلی اشاره کرد و گفت: شهرداری رشت طی تفاهم نامه ای که با اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گیلان منعقد کرده است اقدام به مشارکت برای ثبت خوراک محلی رشت در فهرست ملی میراث فرهنگی ناملموس کشور با مشارکت این اداره‌کل کرده است.

وی افزود: مهارت پخت فسنجان رشتی، سیرواویج و ترش تره در تاریخ ۱۴۰۳/۰۵/۳۰ با رای داوران در فهرست ملی میراث فرهنگی ناملموس کشور به ثبت رسید و همکاری برای ثبت ملی مهارت پخت ۱۳ خوراک محلی دیگر ادامه دارد.

حمیدرضا آزمون با بیان اینکه غفلت در ثبت خوراک های اصیل و محلی باعث از دست رفتن فرصت ها می گردد، افزود: ثبت ملی غذاهای بومی و محلی باعث حفاظت از میراث فرهنگی ناملموس رشت می شود و با این اقدام این میراث به نسل آینده منتقل می شود.

وی در پایان به ظرفیت های بالای شهر رشت در زمینه خوراک و فرهنگ غذایی اشاره کرد و گفت: این ظرفیت ها می تواند باعث جذب گردشگر و رونق اقتصادی شهر گردد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 4508
کلمات کلیدی
احمد  رمضانی
خبرنگار

احمد رمضانی